Νέα

24/03/2017 - H GREE Running Team για πρώτη φορά στα Street Relays!

gree_skitali

Με σύνθημα Relay for teamRelay for life, ο Όμιλος εταιρειών Nippon – Δ. Μαυρογένης στηρίζει και συμμετέχει για πρώτη φορά στα Street Relays, τη μεγαλύτερη πανελλαδική σειρά αγώνων δρόμου, με τα κλιματιστικά GREE.

Τα Street Relays είναι η μεγαλύτερη σειρά αγώνων σκυταλοδρομίας, που ξεκίνησαν το 2014 σε έξι πόλεις σε όλη την Ελλάδα, με τη συμμετοχή ανθρώπων που αγαπούν τον αθλητισμό, ανεξαρτήτου ηλικίας ή φυσικής κατάστασης και έχουν καθιερωθεί πλέον ως η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή. Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι η προσφορά όλων των εσόδων από τις συμμετοχές σε κοινωφελείς οργανισμούς που το έχουν ανάγκη.

Φέτος, που τα Street Relays διοργανώνονται για 4η συνεχόμενη χρονιά, με οδηγό την εθελοντική συμμετοχή, στελέχη και εργαζόμενοι του ομίλου εταιρειών Nippon – Δ. Μαυρογένης, για πρώτη φορά, θα βάλουν τα αθλητικά τους παπούτσια και το πιο λαμπερό τους χαμόγελο, και θα μεταφέρουν τη σκυτάλη, για να μεταδώσουν το μήνυμα πως μόνο με τη συνεργασία, την ομαδικότητα και την προσφορά μπορούμε να φτάσουμε στον τερματισμό νικητές!

Η πρώτη σκυτάλη ξεκινάει την Κυριακή 9 Απριλίου στην παραλία της Γλυφάδας. Η GREE μαζί με όλους τους συμμετέχοντες, θα στηρίξουν τον οργανισμό MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), για να πραγματοποιηθούν οι ευχές των παιδιών που έχει αγκαλιάσει.

Η επόμενη σκυταλοδρομία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Απριλίου στην Καβάλα, και ακολουθούν η Θεσσαλονίκη στις 7 Μαΐου, η Κοζάνη στις 21 Μαΐου, τα Ιωάννινα στις 10 Ιουνίου, η Λάρισα στις 22 Οκτωβρίου, η Λαμία στις 5 Νοεμβρίου, ο Πειραιάς στις 19 Νοεμβρίου και τέλος η Πάτρα στις 3 Δεκεμβρίου.

Ενημερωθείτε εδώ για όλα μας τα νέα!

05/01/2017 - Τα προϊόντα κλιματισμού GREE Official Partner της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

gree-paok

Η GREE είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως εφεξής θα αποτελεί Official Partner της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας του ΠΑΟΚ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (2016-2017), τόσο στους αγώνες του Πρωταθλήματος Super League, όσο και στους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος καθώς και στις φιλικές αναμετρήσεις της ομάδας.   Ο Όμιλος εταιρειών Μαυρογένη, (αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων κλιματισμού GREE στην Ελλάδα),  πρεσβεύοντας τις αξίες της ομαδικότητας, της ευγενούς άμιλλας και της συνεχούς εξέλιξης, υποστηρίζει έμπρακτα μία από τις σημαντικότερες ποδοσφαιρικές ομάδες πανελλαδικά, προάγοντας και προβάλλοντας όλα τα θετικά μηνύματα του αθλητισμού.

Ο κύριος Αλέξιος Μαυρογένης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου εταιρειών Μαυρογένη, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη νέα συνεργασία της GREE με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η GREE σήμερα αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους «παίκτες» του κλιματισμού σε διεθνές επίπεδο με αυξανόμενη δυναμική και διείσδυση στην εγχώρια αγορά. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι μια πολύ σημαντική Ελληνική ομάδα, με μακρά ιστορία και με μεγάλη δυναμική περαιτέρω εξέλιξης. Είμαι σίγουρος πως αυτή είναι η αρχή μίας επιτυχημένης συνεργασίας και θα ήθελα να ευχηθώ στον προπονητή, στους παίκτες αλλά και στη διοίκηση της ομάδας μία καλή και γεμάτη επιτυχίες αγωνιστική χρονιά».

07/07/2016 - Η τριλογία ξεκινά...

Η νέα 360ο καμπάνια επικοινωνίας των κλιματιστικών GREE ήρθε να δροσίσει το καλοκαίρι μας.

Πρόκειται για μία ανατρεπτική τριλογία διαφημιστικών spots με κύριο πρωταγωνιστή τον ευρηματικό υπεύθυνο service της GREE.

Πιστή στο ραντεβού της και αυτό το καλοκαίρι, η εταιρεία Δ.Μαυρογένης, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των κλιματιστικών GREE στην Ελλάδα, προσφέρει ευρεία γκάμα κλιματιστικών με υψηλές αποδόσεις, κομψό σχεδιασμό και προσιτές τιμές.

30/07/2015 - Η καινούργια τηλεοπτική καμπάνια για τα κλιματιστικά GREE ήρθε να «ανάψει» τις τηλεοπτικές οθόνες

Η νέα 360ο καμπάνια επικοινωνίας των κλιματιστικών GREE, ήρθε να ταράξει τα ήρεμα νερά του κλιματισμού.

Η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής καμπάνιας των κλιματιστικών GREE, Μαρία Κορινθίου, κόβει την ανάσα και «ανάβει» το τηλεοπτικό κοινό.

Στο πλαίσιο της ετήσιας ανανέωσης της γκάμας της και με γνώμονα την επίτευξη ακόμα μεγαλύτερης οικονομίας στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά και πιο ανταγωνιστικής τιμής αγοράς, η εταιρεία συστήνει τις νέες σειρές επιτοίχιων κλιματιστικών της, ικανές να καλύψουν τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών χρηστών.

01/04/2015 - Η ΟΠΑΠ Α.Ε. επιλέγει αποκλειστικά συστήματα κλιματισμού GREE

Με ταχύ ρυθμό προχωρά το εγχείρημα της ανάπτυξης του νέου δικτύου καταστημάτων VLTs (Video Lottery Terminals) από την ΟΠΑΠ Α.Ε.. Συνολικά 660 καταστήματα, σε όλη την ελληνική επικράτεια, με την επωνυμία “Play” θα φιλοξενήσουν 16.500 παιγνιομηχανήματα VLTs, τις άδειες εκμετάλλευσης των οποίων διαθέτει ο Οργανισμός.

Η ΟΠΑΠ A.E., μετά από πρόσκληση σε μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του κλιματισμού, επέλεξε τη συνεργασία με την εταιρεία Nippon – Δ. ΜΑΥΡΟΓΕΝΗΣ Α.Ε., η οποία είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των μηχανημάτων κλιματισμού GREE στην Ελλάδα, βασικό πλεονέκτημα των οποίων αποτελεί ο συνδυασμός του κομψού σχεδιασμού με τις υψηλές τεχνολογικές επιδόσεις. Επιπλέον, η GREE έχει καταστεί συνώνυμη της ποιότητας και της αξιοπιστίας, γεγονός που επισφραγίζεται από τη 10ετή εγγύηση αντιπροσωπείας που διαθέτουν τα προϊόντα ημικεντρικού κλιματισμού.

Η δημιουργία των καταστημάτων ΟΠΑΠ Α.Ε., αποτελεί ένα σημαντικό εγχείρημα για την ελληνική οικονομία καθώς αφενός μεν θα τονώσει την αγορά ακινήτων κι αφετέρου δε θα συμβάλει στη μείωση της ανεργίας, αφού εκτιμάται ότι θα απασχολήσουν έμμεσα και άμεσα πάνω από 10.000 εργαζομένους.

Η GREE, κομμάτι του τόσο σημαντικού αυτού έργου, ευελπιστεί και δεσμεύεται να υπογράψει τον κλιματισμό κι άλλων, εξίσου σημαντικών έργων στο μέλλον.

12.03.2014: Διεθνής Έκθεση Climatherm 2014

Η εταιρεία Nippon – Δ. Μαυρογένης Α.Ε. βρέθηκε για ακόμη μία χρονιά στο κέντρο των εξελίξεων της αγοράς με τη συμμετοχή της στη Διεθνή Έκθεση Climatherm Energy 2014, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 6 έως τις 9 Μαρτίου 2014 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Σε ένα μοντέρνο και άρτια εξοπλισμένο εκθεσιακό χώρο 256 τ.μ., η εταιρεία παρουσίασε την ευρεία γκάμα των καινοτόμων και υψηλής ποιότητας προϊόντων Gree και κέρδισε επάξια τις εντυπώσεις.

Επισκέπτες από όλη την Ελλάδα βρέθηκαν στο περίπτερο της Gree και γνώρισαν τις εξειδικευμένες εφαρμογές οικιακού, ημικεντρικού και κεντρικού κλιματισμού, οι οποίες καλύπτουν απόλυτα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις νέες, ακόμη πιο εξελιγμένες σειρές μηχανημάτων Gree “GMV 5” και “Versati 2” που αναμένεται να προστεθούν στη γκάμα προϊόντων της εταιρείας εντός του 2014. Την Κυριακή, 9 Μαρτίου, διοργανώθηκε επί τούτου σε ειδική αίθουσα, εντός του εκθεσιακού κέντρου, ειδικό ενημερωτικό σεμινάριο, κατά το οποίο οι μηχανολόγοι, κα Μάρω Κακαβέλα και κος Γιάννης Σιαμάτρας, παρουσίασαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των νέων σειρών και συζήτησαν με τους παριστάμενους Συνεργάτες ειδικότερα θέματα τεχνικής φύσεως.

Η εταιρεία μας θέλει να ευχαριστήσει όλους τους παλιούς και νέους Συνεργάτες της, οι οποίοι την τίμησαν με την παρουσία τους και να δηλώσει για ακόμη μία φορά την υποστήριξή της σε όλες τις σχετικές με τον κλάδο του κλιματισμού εκδηλώσεις.

16.01.2014: H Δ. Μαυρογένης Α.Ε. Μέγας Χορηγός στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Ψυκτικών Ελλάδος

Η εταιρεία Δ.Μαυρογένης Α.Ε. έδωσε δυναμικά το παρόν ως Μέγας Χορηγός στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Ψυκτικών Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε στις 11 & 12 Ιανουαρίου, στην κεντρική αίθουσα της Ομοσπονδίας στην Αθήνα.

Στην καθιερωμένη 14η Γενική Συνέλευση των Προέδρων των ανά την Ελλάδα Σωματείων, συζητήθηκαν σημαντικά θέματα, έγινε απολογισμός των πεπραγμένων για τη χρονιά που πέρασε ενώ ακολούθησε η εκλογή του νέου Προεδρείου.

Την εταιρεία Nippon-Δ. Μαυρογένης Α.Ε. εκπροσώπησε η κυρία Μάρω Κακαβέλα, Μηχανολόγος – Μηχανικός, η οποία παρουσίασε στους παρευρισκομένους την ευρεία γκάμα των Συστημάτων Κλιματισμού της Gree, ενώ παράλληλα διανεμήθηκε έντυπο και ηλεκτρονικό ενημερωτικό υλικό.

Η εταιρεία Nippon-Δ. Μαυρογένης Α.Ε. στηρίζει τον κλάδο των ψυκτικών και στέκεται πάντα αρωγός στις ενέργειες και εκδηλώσεις του κλάδου.

01.11.2013: H Δ. Μαυρογένης Α.Ε. Μέγας Χορηγός στην Ημερίδα για την Οικονομική Ηλεκτρική Θέρμανση

Η εταιρεία Nippon – Δ. Μαυρογένης Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της Gree, του μεγαλύτερου εργοστασίου παραγωγής συστημάτων κλιματισμού παγκοσμίως, συμμετείχε στην ημερίδα για την Οικονομική Ηλεκτρική Θέρμανση που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων.

Η ημερίδα έλαβε χώρα τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Τιτάνια και σε αυτή παρευρέθησαν περισσότεροι από 200 Μηχανολόγοι – Μηχανικοί, μέλη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ενώ έγκριτοι ομιλητές κατέθεσαν και τεκμηρίωσαν τις απόψεις τους σε θέματα που αφορούν στην Οικονομική Ηλεκτρική Θέρμανση.

Η εταιρεία Nippon – Δ. Μαυρογένης Α.Ε. συμμετείχε από τη θέση του μεγάλου χορηγού της εκδήλωσης, κατά τη διάρκεια της οποίας, συνεργάτες της εταιρείας βρέθηκαν στο χώρο για να παράσχουν γενικές αλλά και εξειδικευμένες πληροφορίες σχετικά με την ευρεία γκάμα των προϊόντων της GREE. Επιπλέον, η Μηχανολόγος-Μηχανικός της εταιρείας, κυρία Μάρω Κακαβέλα, προχώρησε σε σύντομη παρουσίαση των τεχνικών χαρακτηριστικών αλλά και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της αντλίας θερμότητας αέρος-νερού “Versati” της Gree.

H εταιρεία Nippon – Δ. Μαυρογένης Α.Ε., με την πολυετή παρουσία της στο χώρο του κλιματισμού, στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια ενημέρωσης του εξειδικευμένου και μη κοινού για τις τεχνολογικές εξελίξεις του χώρου, οι οποίες πάντοτε αποσκοπούν στη δημιουργία ενός άνετου περιβάλλοντος για τον καταναλωτή με την χρήση τεχνολογιών φιλικών προς το περιβάλλον.

20.06.2013: Τηλεοπτική καμπάνια προώθησης του εμπορικού σήματος GREE

Πιστή στο ραντεβού της με το ελληνικό καλοκαίρι, η Nippon-Δ. Μαυρογένης Α.Ε. προχώρησε στην παραγωγή ενός νέου τηλεοπτικού spot, το οποίο είχε ως κεντρικό θέμα την παρουσίαση των νέων μοντέλων οικιακού κλιματισμού Gree. Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στην τεχνολογική υπεροχή των νέων μοντέλων κλιματιστικών, τα οποία προσφέρουν ασύγκριτη οικονομία, όπως επίσης και στη μοναδική 10ετή εγγύηση αντιπροσωπείας. Το spot θα προβάλλεται για διάστημα 40 ημερών σε όλους τους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας.

Δείτε το νέο διαφημιστικό μας clip

01.03.2012: Διεθνής Έκθεση Climatherm 2012

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Nippon – Δ. Μαυρογένης Α.Ε. στην Διεθνή Έκθεση Climatherm 2012, η οποία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 4 Μαρτίου, στο υπερσύγχρονο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, στο ∆ιεθνή Αερολιµένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Σε ιδιαίτερο περίπτερο έκτασης 264m² σε κεντρικό σημείο της έκθεσης η εταιρία είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει πλήθος νέων μοντέλων οικιακού, ημικεντρικού αλλά και κεντρικού κλιματισμού, όπως και πρωτότυπα μελλοντικών σειρών.

Στο περίπτερο παρουσιάστηκε αναπαράσταση οικιακής εγκατάστασης αντλίας θερμότητας DC Inverter Versati για ενδοδαπέδια θέρμανση, ενώ το ενδιαφέρον των επισκεπτών τράβηξε η νέα γενιά οικιακών κλιματιστικών Hansol Super Inverter A+++, η νέα σειρά Multi DC Inverter Free match, αλλά και η νέα μονάδα Close Control Κλειστού Ελέγχου για ειδικές εφαρμογές.

Η εταιρεία μας θέλει να ευχαριστήσει όλους τους παλιούς και νέους Συνεργάτες της, οι οποίοι την τίμησαν με την παρουσία τους και να δηλώσει για ακόμη μία φορά την υποστήριξή της σε όλες τις σχετικές με τον κλάδο του κλιματισμού εκδηλώσεις.

22.02.2012: Αντλίες θερμότητας Versati από την Gree

H GREE σας καλωσορίζει στον κόσμο της αντλίας θερμότητας Versati, η οποία αποτελεί την πλέον ιδανική προσιτή λύση για τις ενεργειακές προκλήσεις του μέλλοντος, καθώς προσφέρει στην κατοικία σας απόλυτη θερμική άνεση (κλιματισμό του χώρου και ζεστό νερό χρήσης), όλες τις εποχές του χρόνου.

Ο σχεδιασμός και η λειτουργία της αντλίας θερμότητας Versati είναι προσανατολισμένα στην πράσινη οικονομία, αφού αντλεί την μεγαλύτερη ποσότητα ενέργειας που χρησιμοποιεί από το περιβάλλον, επιτυγχάνοντας παράλληλα σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων. Η τεχνολογία Inverter που υιοθετεί διασφαλίζει τη ρύθμιση της ισχύος της μονάδος, ανάλογα με τις ανάγκες σας, επιτυγχάνοντας εξοικονόμηση και υψηλότερο βαθμό απόδοσης, κατατάσσοντάς την στην ενεργειακή κλάση Α.

Το σύστημα αποτελείται από μία εξωτερική μονάδα που περιλαμβάνει το συμπιεστή, το δοχείο αποθήκευσης νερού χρήσης και την εσωτερική μονάδα, τα οποία ελέγχονται από τον ηλεκτρονικό κεντρικό ελεγκτή. Υπάρχει η δυνατότητα, να ενσωματωθεί και να συνδυαστεί με τις υπάρχουσες πηγές θέρμανσης της κατοικίας, προσφέροντας έτσι ένα ολοκληρωμένο σύστημα θέρμανσης, ψύξης και ζεστού νερού χρήσης. Η αντλία θερμότητας Versati είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να παρέχει θέρμανση και τις πιο κρύες ημέρες του χρόνου, με εξωτερική θερμοκρασία μέχρι -20οC! Επιπλέον, η εξωτερική μονάδα του συστήματος χρησιμοποιεί το πιο αποδοτικό οικολογικό ψυκτικό υγρό R410A.

Τα υλικά κατασκευής του συστήματος εγγυώνται μεγάλη διάρκεια ζωής. Η Nippon A.E., αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων GREE για την Ελλάδα, προσφέρει 5 χρόνια εγγύηση για το συμπιεστή της εξωτερικής μονάδας και 2 χρόνια για όλα τα υπόλοιπα μέρη.

Επιλέξτε το Versati και απολαύστε, με εξαιρετική οικονομία, ένα άνετο περιβάλλον όλο το χρόνο!

08.02.2013: Τηλεοπτική καμπάνια προώθησης του εμπορικού σήματος GREE

Η Nippon – Δ. Μαυρογένης Α.Ε., στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για την επέκταση της αναγνωρισιμότητας του εμπορικού σήματος GREE αλλά και της στήριξης στο δίκτυο Συνεργατών της, συνεχίζει την τηλεοπτική προώθηση των προϊόντων GREE, στα μεγαλύτερα κανάλια εθνικής εμβέλειας, ήτοι Mega, Star, Alpha και Skai.

Η καμπάνια έχει σαν αφετηρία τον Ιανουάριο του 2013 και αποτελείται από δύο τηλεοπτικά σποτ, τα οποία επικεντρώνονται αντίστοιχα στον οικιακό κλιματισμό και στις αντλίες θερμότητας αέρος – νερού Versati.

Σε ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον αναδεικνύονται τα πραγματικά συγκριτικά πλεονεκτήματα των προϊόντων GREE, που έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις σημερινές ανάγκες και να προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις στις απαιτήσεις των καταναλωτών.

Δείτε τα διαφημιστικά μας clip: