Κασέτες Ψευδοροφής 2 Κατευθύνσεων GMV5

Για την 5ετή εγγύηση πατήστε εδώ. Για τα Τεχνικά Χαρακτηριστικά πατήστε εδώ. Για τον κατάλογο των συστημάτων GMV5 πατήστε εδώ.

Περιγραφή Κασέτες Ψευδοροφής 2 Κατευθύνσεων GMV5

  • Ισχυρή, κομψή μονάδα, εύκολη στην εγκατάσταση, η οποία προσαρμόζεται σε κάθε εφαρμογή.
  • Αντλία συμπυκνωμάτων ικανότητας ανύψωσης 1.0m.
  • Σχεδιασμός αμφίδρομης ροής αέρα.
  • Πολλαπλή προστασία: Αντιψυκτική προστασία, προστασία δυσλειτουργίας της θερμοκρασίας, προστασία υπερφόρτωσης του κινητήρα του ανεμιστήρα, ηλεκτρικές αντιστάσεις για προστασία υπερθέρμανσης του αισθητήρα, προστασία και την υγρασία.

Για τον κατάλογο των συστημάτων GMV4 πατήστε εδώ.

Με κεντρικό άξονα την ποιότητα, η GREE Electric Appliances Inc. επικεντρώνεται στην τεχνολογική εξέλιξη και τελειοποίηση των προϊόντων και των συστημάτων παραγωγής, όπως επίσης και στον αυστηρό ποιοτικό τους έλεγχο.
Το 100% των βασικών εξαρτημάτων ελέγχεται εργαστηριακά πριν τη συναρμολόγηση, ενώ επενδύονται σημαντικά κονδύλια στα συστήματα ποιοτικού ελέγχου της παραγωγής με διεθνή αναγνώριση.
Η εταιρία Nippon – Δ. Μαυρογένης Α.Ε. είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος & διανομέας  των προϊόντων κλιματισμού GREE στην Ελλάδα και παρέχει 10-ετή προνομιακή εγγύηση στα προϊόντα οικιακού και ημι-κεντρικού κλιματισμού και 5-ετή εγγύηση στα προϊόντα κεντρικού κλιματισμού με το εμπορικό σήμα GREE.

Ενημερωθείτε εδώ για όλα μας τα νέα!