Εταιρεία 2021-09-30T09:49:35+02:00

H εταιρεία GREE Electric Appliances Inc. είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εξειδικευμένος κατασκευαστής συστημάτων κλιματισμού παγκοσμίως, με δυναμικό παραγωγής πλέον των 60 εκ. οικιακών κλιματιστικών και 5.5 εκ. κεντρικών μονάδων αντίστοιχα. Με ισχυρή παρουσία σε 120 χώρες, ο ετήσιος κύκλος εργασιών της ξεπερνά τα 22 δις δολάρια.

Εταιρεία Gree Electric AppliancesΗ εταιρεία διαθέτει εννέα κέντρα παραγωγής, επτά εκ των οποίων βρίσκονται στην Κίνα και δύο στη Βραζιλία και το Πακιστάν, τα οποία απασχολούν συνολικά 80.000 εργαζομένους, ενώ από το 1996 η εταιρεία διατηρεί την πρώτη θέση σε όγκο πωλήσεων και παραγωγής τόσο στην εγχώρια αγορά της Κίνας, όσο και παγκόσμια. Σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία, η GREE αποτελεί το μεγαλύτερο εξαγωγέα συστημάτων κλιματισμού της χώρας τα τελευταία έτη.

Η φιλοσοφία της επικεντρώνεται στην τεχνολογική εξέλιξη και τελειοποίηση των προϊόντων και των συστημάτων παραγωγής, όπως επίσης και στον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο των εξαρτημάτων και της παραγωγής. Το τμήμα έρευνας & ανάπτυξης, το οποίο έχει κατοχυρώσει περισσότερες από 3.000 ευρεσιτεχνίες, απασχολεί περίπου 6.000 επιστήμονες και τεχνικούς σε περισσότερα από 400 εργοστάσια ελέγχου.

Ένα προϊόν ποιοτικά άριστο, αποτελείται από εξαρτήματα υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών. Στον τομέα αυτό δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα. Το 100% των βασικών εξαρτημάτων ελέγχεται εργαστηριακά πριν τη συναρμολόγηση. Ταυτόχρονα, επενδύονται σημαντικά κονδύλια στα συστήματα ποιοτικού ελέγχου της παραγωγής με διεθνή αναγνώριση όπως CE, TUV, GS, UL, SASO, OHSAS, ISO 14001 και EUROVENT, αλλά και σε συστήματα προστασίας του περιβάλλοντος όπως IECQ, ROHS κα.

Η εταιρεία Nippon – Δ. Μαυρογένης Α.Ε ιδρύθηκε το 1997 με σκοπό την εισαγωγή και αποκλειστική διάθεσή στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά των κλιματιστικών με το εμπορικό σήμα Miyoto.

Με βάση την εικοσιπενταετή εμπειρία του ιδρυτή και σκοπό την ισχυροποίηση της θέσης της, η εταιρεία ανέλαβε το 2003 την αποκλειστική διάθεσή των κλιματιστικών με το εμπορικό σήμα της Gree Electric Appliances Inc. στην Ελληνική αγορά.

H έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, ενώ από το 2011 λειτουργεί υποκατάστημά της και στην Αθήνα. Η διάρθρωση της ακολουθεί τα ευρωπαϊκά πρότυπα, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην εξυπηρέτηση των συνεργατών της. Για το λόγο αυτό, η Nippon – Δ. Μαυρογένης Α.Ε. εστιάζει όχι μόνο στο pre-sales service αλλά επιπλέον στο after-sales service, μέσω του Τεχνικού της Τμήματος και με γνώμονα πάντοτε την άριστη κάλυψη των αναγκών των συνεργατών της.

Επίσης η Nippon – Δ. Μαυρογένης Α.Ε. παρέχει 10-ετή προνομιακή εγγύηση στα προϊόντα οικιακού και ημι-κεντρικού κλιματισμού και 5-ετή εγγύηση στα προϊόντα κεντρικού κλιματισμού με το εμπορικό σήμα GREE.

Το δίκτυο συνεργατών της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένα καταστήματα κλιματισμού, τεχνικές εταιρείες αλλά και από καταστήματα πώλησης ηλεκτρικών ειδών. Σήμερα, περισσότερα από 500 καταστήματα στην ελληνική αγορά εμπιστεύονται την εταιρεία και τα προϊόντα τα οποία αυτή αντιπροσωπεύει, συνάπτοντας εμπορικές συμμαχίες μαζί της.

Η Nippon – Δ. Μαυρογένης Α.Ε. αφουγκράζεται τις εκάστοτε συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική αγορά και δεσμεύεται να στηρίζει τους συνεργάτες της με συνεχώς βελτιωμένες υπηρεσίες αλλά και καινοτόμα προϊόντα.