Ανεµιστήρας Εξαερισµού Ανάκτησης Θερµότητας 2018-07-05T16:22:55+02:00

Ανεµιστήρας Εξαερισµού Ανάκτησης Θερµότητας

Η μονάδα ανεμιστήρα εξαερισμού ανάκτησης θερμότητας, ανακτά τη λανθάνουσα θερμότητα ταυτόχρονα με την αισθητή επιτυγχάνοντας παράλληλα ρύθμιση της θερμοκρασίας και της υγρασίας στον κλιματιζόμενο χώρο. Το αποτέλεσμα της λειτουργίας της είναι η εξοικονόμηση της ενέργειας που απορρίπτεται στο περιβάλλον από τα κλασσικά συστήματα εξαερισμού.

Μια συσκευή με διπλή λειτουργία και υλικά υψηλής ικανότητας ανάκτησης, ανανεώνει τον αέρα του χώρου προκλιματίζοντάς τον, χρησιμοποιώντας τη θερμότητα του απορριπτόμενου αέρα. Περιλαμβάνει ανεμιστήρες εξαερισμού και προσαγωγής φρέσκου αέρα, φίλτρο αέρα, εναλλάκτη αέρος – αέρος, ενσύρματο χειριστήριο επιλογών λειτουργίας και ηλεκτρικό τάμπερ κατεύθυνσης.

Εξοικονόμηση ενέργειας: Ο ενσωματωμένος εναλλάκτης θερμότητας αέρος – αέρος με βαθμό ανάκτησης άνω του 70%, ανακυκλώνει τη θερμότητα του απορριπτόμενου αέρα και την αποδίδει στον προσαγόμενο φρέσκο αέρα.

Φρέσκος και καθαρός αέρας: Το εσωτερικό φίλτρο διατηρεί τον προσαγόμενο αέρα καθαρό χωρίς σκόνη και ρύπους. Τα υλικά κατασκευής του εναλλάκτη επιλέχτηκαν σχολαστικά για τις ιδιότητές τους κατά των βακτηριδίων και της μούχλας.

Αξιοπιστία και ευκολία εγκατάστασης. Μεγάλο εύρος διαθέσιμων μοντέλων από 350 έως 3000 m3/h. Το φίλτρο και το στοιχείο του εναλλάκτη αφαιρούνται εύκολα από τη θυρίδα επίσκεψης για καθαρισμό και συντήρηση.

Ευέλικτος χειρισμός από το ενσύρματο χειριστήριο με οθόνη (LCD) υγρών κρυστάλλων που περιλαμβάνει λειτουργίες προγραμματισμού και επιλογές τρόπου λειτουργίας. Δυνατότητα σύνδεσης για κεντρικό έλεγχο όπως και σύστημα BMS.

Βοηθητικά Αρχεία

Πίνακας Τεχνικών Χαρακτηριστικών

Φυλλάδιο Συστημάτων GMV5

5 ετής Εγγύηση