Οικιακός Κλιματισμός 2018-07-27T14:08:45+02:00

Οικιακά Κλιματιστικα GREE

Κάθε οικιακός χώρος μπορεί να γίνει άνετος και φιλικός με ένα κλιματιστικό GREE.

Οικονομία και Απόδοση

Γνωρίστε τα κλιματιστικά inverter GREE, με μια σειρά απο λειτουργίες που κάνουν την καθημερινή τους χρήση εύκολη και φιλική, δημιουργούν σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας, το ιδανικό κλίμα, για κάθε εποχή… για μια ζωή. Με 10 χρόνια εγγύηση από τον Όμιλο Μαυρογένη.
Η GREE, γνωστή για τnν αξεπέραστn τεχνογνωσία τnς στον τομέα τnς τεχνολογίας, δίνει μεγάλn έμφασn στον απομακρυσμένο έλεγχο των συσκευών, αναπτύσσοντας τη λειτουργία WiFi που επιτρέπει τον έλεγχο τn μονάδας κυριολεκτικά από οποιοδnποτε μέρος στον κόσμο υπάρχει σύνδεσn internet.

Απόλυτη Ευελιξία

Multi Inverter  πολυδιαιρούμενα κλιματιστικά τοίχου για τεράστια ευελιξία στην εγκατάσταση κλιματισμού σε μεγάλους οικιακούς χώρους. Χρησιμοποιώντας μία εξωτερική μονάδα και επιλέγοντας ανάμεσα σε μια ποικιλία εσωτερικών Free Match όπως κλιματιστικά τοίχου, κασέτες, καναλάτα, μονάδες δαπέδου και κονσόλες, μπορείτε να απολάυσετε υψηλή απόδοση και οικονομία.

Ασύγκριτη Οικονομία

Οι αντλίες θερμότητας Versati II από τη GREE αποτελούν την πλέον ιδανική λύση στις ενεργειακές προκλήσεις της εποχής, καθώς μπορούν με αξιοπιστία να προσφέρουν απόλκυτη θερμική άνεση (κλιματισμό χώρου και ζεστό νερό χρήσης) όλες τις εποχές του χρόνου.

Κλιματιστικά Τοίχου

Κλιματιστικά Multi Inverter

Οικιακά κλιματιστικά GREE multi inverter

Αντλίες Θερμότητας

Αφυγραντήρες