Street Relays Θεσσαλονίκη 2017: Τέταρτη χρονιά και συνεχίζουμε όλοι μαζί!»

::Street Relays Θεσσαλονίκη 2017: Τέταρτη χρονιά και συνεχίζουμε όλοι μαζί!»

Street Relays Θεσσαλονίκη 2017: Τέταρτη χρονιά και συνεχίζουμε όλοι μαζί!»

[vc_simple_slider ids=»9625″]

Η Θεσσαλονίκη από την πρώτη στιγμή που η ιδέα των Βίκος Street Relays άρχισε να γίνεται πράξη, να αγκαλιάζεται από όλους τους Έλληνες, είχε και έχει το δικό της πρωταγωνιστικό ρόλο και μια ιδιαιτερότητα για όλους όσοι εδώ και μια τετραετία τρέχουμε με μια σκυτάλη στο χέρι για να μεταφέρουμε το μήνυμα της συμμετοχής και της προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Το μεγάλο ραντεβού της Θεσσαλονίκης με τα Βίκος Street Relays είναι για τις 5 απόγευμα της Κυριακής, 7 Μαΐου, στην παραλία της νύμφης του Θερμαϊκού, στην καρδιά της μακεδονικής πρωτεύουσας και ενόψει των τέταρτων αγώνων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Απριλίου η συνέντευξη Τύπου-παρουσίαση στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» της ΔΕΘ.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης αγκαλιάζει τη φετινή διοργάνωση, στέκεται δίπλα στην προσπάθεια του «Ερμής 1877» κάτι που πιστοποίησε με τα λεγόμενα του ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού κ. Γιώργος Δημαρέλος. Όλοι οι άνθρωποι και το δυναμικό της υπηρεσίας αθλητισμού του δήμου, με τεράστια εμπειρία από τέτοιου είδους διοργανώσεις στην πόλη, έχουν συμβάλλει τα προηγούμενα χρόνια στην επιτυχία των Βίκος Street Relays και είναι έτοιμοι να το επαναλάβουν και στις 7 Μαΐου.

«Είναι η τέταρτη χρονιά κατά την οποία η Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει αγώνες των Βίκος Street Relays. Για μας είναι μεγάλη χαρά που θα υποστηρίξουμε ως δήμος Θεσσαλονίκης τέτοιου είδους δράσεις, που τονίζουν το κοινωνικό πρόσωπο, καθώς τρία ευρώ από το συνολικό τίμημα της συμμετοχής θα πάνε για την ενίσχυση του συλλόγου «Φίλων των παιδιών με Χρόνιες ρευματοπάθειες». Σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές, όπου η κρατική συμμετοχή, ως προς την υποστήριξη αυτών των παιδιών και σε άλλες περιπτώσεις, έχει δραματικά μειωθεί, έρχεται όμως μια διοργάνωση να αγκαλιάσει και να προσφέρει κάτι σημαντικό.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης με μεγάλη χαρά βοηθάει στην συνδιοργάνωση των φετινών αγώνων “Βίκος Street Relays Θεσσαλονίκη 2017”,  καθώς σκοπός μας είναι να στηρίζουμε τέτοιου είδους διοργανώσεις, που δεν ασχολούνται με τα φανταχτερά σπορ όπως είναι το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, αλλά έχουν καθαρά την έννοια του ερασιτεχνικού αθλητισμού, της δράσης και της άθλησης με εμφανές το κοινωνικό πρόσωπο», τόνισε ο κ. Γιώργος Δημαρέλος.

Η πρόεδρος των «Φίλων των παιδιών με Χρόνιες ρευματοπάθειες», παιδίατρος – ρευματολόγος κ. Τζένη Πρατσίδου-Γκέρτση, μίλησε για το πολύτιμο έργο του συλλόγου και όπως εξήγησε: «χαιρόμαστε ιδιαίτερα που τα Βίκος Street Relays, οι σκυταλοδρομίες, μας στηρίζουν στην προσπάθεια μας, καθώς και εμείς δίνουμε σκυτάλη στις οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Απλά στη δική μας περίπτωση το χέρι είναι αυτό που δρα ως σκυτάλη. Αυτή η πρόσκληση του «Ερμής 1877» αγγίζει την ψυχή και την καρδιά μας. Εκεί, όπου σταματάει η πολιτεία, με περιορισμένες φυσιοθεραπείες και φάρμακα, ερχόμαστε εμείς να τους παρέχουμε 24ωρη βοήθεια, επικοινωνία, για να λύνουμε τα προβλήματα των παιδιών και των οικογενειών τους».

Οι εγγραφές και προέγραφες –μέσω της ιστοσελίδας http://www.hermes-events.org/index.jsf – έχουν ξεκινήσει για το event της Θεσσαλονίκης, όπως ενημέρωσε ο Διευθυντής Αγώνων της διοργάνωσης, Λευτέρης Πλακίδας, επαναλαμβάνοντας και τονίζοντας το κοινωνικό πρόσωπο (και) των φετινών “Βίκος Street Relays Θεσσαλονίκη 2017”.

Ο όμιλος «Μαυρογένης ΑΕ», μέσω των εταιριών Gree και Fluo, προστέθηκε από φέτος στη μεγάλη οικογένεια των Βίκος Street Relays, με το γενικό διευθυντή κ. Κώστα Αράπη, να αναφέρεται στην προσπάθεια και στο κοινωνικό μήνυμα των αγώνων με την σκυτάλη. «Είναι τιμητικό για τον όμιλο Μαυρογένη να αποτελεί κομμάτι των ελληνικών Street Relays, που αγκαλιάζει τον συνάνθρωπο και βοηθάει στην εξάπλωση του μηνύματος της συμμετοχής και της προσφοράς».

By | 2018-07-23T12:25:45+02:00 Μάιος 2nd, 2017|http://greeaircondition.gr/news/|0 Comments